Tarih: 12.03.2023 11:37

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, ‘DEPREMZEDELERE 1000 ADET RAMAZAN KOLİSİ GÖNDERECEĞİZ’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat,

‘DEPREMZEDELERE 1000 ADET RAMAZAN KOLİSİ GÖNDERECEĞİZ’

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi olarak Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da hayatlarını sürdürmeye çalışan depremzedeler için 1000 adet Ramazan kolisi göndermeyi hedeflediklerini açıkladı. Başkan Bat, hayırsever ve yardımseverlerden destek istedi.

Hayırsever ve yardımseverlerin desteğini bekliyor

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş Merkezli yaşanan ve 10 ilimizi adeta yerle bir eden büyük deprem felaketleri sonrası bölgede yaşayan depremzedelere yardım seferberliği sürüyor. Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve Yönetimi de bu süreçte deprem bölgesindeki engellilere destek olmak için adeta canla başla çalışarak, depremzedelerin yanında oldu. Başkan Bat, Ramazan ayı öncesi önemli bir çağrıda bulunarak, Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman’a 1000 adet Ramazan kolisi göndermeyi hedeflediklerini açıkladı. Bat, Ramazan kolisinin bedelinin 450 lira olduğunu söyledi.

Ramazan ayında depremzedelerin yüzü gülecek

Başkan Bat, yaptığı açıklamada ‘Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi olarak Ramazan ayı öncesi Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da hayatlarını sürdüren depremzede kardeşlerimize destek olmak için 1000 adet Ramazan Kolisi göndermeyi hedefliyoruz. Bir kolimizin bedeli 450 liradır. Tüm hayırsever ve yardımsever vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —