Tarih: 05.09.2023 13:35

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat “ENGELLİLER ADINA SATIŞ YAPANLARA İTİBAR ETMEYİN”

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat

“ENGELLİLER ADINA SATIŞ YAPANLARA İTİBAR ETMEYİN”

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Engelliler adına kapı kapı dolaşıp ya da sokaklarda engelliler adına satış yapan ya da yardım toplayanlara tepki gösterdi. Başkan Bat Derneklerinin asla bu şekilde bir yardım toplamadığını ifade ederek, bu tür satış yapan ya da yardım toplayanlara itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

“Derneğimiz hiçbir zaman kapı kapı dolaşıp para toplamaz”

İlçemizde ‘engellilere yardım topluyoruz’ diyerek vatandaşlardan sözde makbuz karşılığında yardım toplanmasına tepki gösteren Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, bu kişilerin dernekleriyle bir alakası olmadığını ve derneklerinin hiçbir zaman kapı kapı dolaşarak ya da sokaklarda para toplamadıklarını ifade etti.  

Bunu yapmak kesinlikle sahtekarlıktır ve derneğimizle bir alakası yoktur”

Yıllardır Gölcük’te engellilerin adını kullanarak yardım toplandığını ve bunun dernekleriyle bir alakası olmadığını ifade eden Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, “Gölcük’te özelikle Amiral Sağlam Caddesi üzerinde engelliler adına yardım toplandığını görüyoruz ve duyuyoruz. Bu kişilerin kesinlikle derneğimizle bir alakası yok. Bunun yanında yine kapı kapı dolaşarak yardım toplanıyormuş. Bununda kesinlikle derneğimizle bir alakası yoktur.  Ben ihtiyaç sahibi bir engelli kardeşimiz olduğu zaman sosyal medya hesabımdan paylaşım yaparak yardım isterim. Bunun dışında kesinlikle Engelliler Derneği adına kapı kapı dolaştırıp, sokaklarda para toplatmıyoruz. Bunu yapmak kesinlikle sahtekarlıktır ve derneğimizle bir alakası yoktur. Bu nedenle Gölcük Halkının bu konuda hassasiyet göstermelerini ve bu kişilere kanarak yardım yapmamalarını rica ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —