Tarih: 21.05.2023 11:52

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, “ENGELLİLER HAFTAMIZI DOLU DOLU GEÇİRDİK”

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle yaptıkları etkinlikler hakkında bilgi verdi. Başkan Bat, ‘Engelliler Haftamızı dolu dolu geçirdik’ dedi.

Başkan Sezer’e teşekkür etti

10-16 Mayıs Engelliler haftasında yaptıkları gezi programları ile unutulmaz bir hafta geçirdikleri ifade eden Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat kendilerine gezilerde destek olan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e de teşekkür etti.

İlk gezi Eskişehir’e oldu

Gerçekleştirdikleri gezi programları konusunda açıklama yapan Başkan Bat, Bu sene 10-16 Mayıs Engelliler Haftası hem seçim dönemine denk geldiği için hem de 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem acımız çok taze olduğu için Denizevler Sahili’nde yaptığımız Uçurtma Şenliği etkinliğimizi ve diğer eğlencelerimizi yapmama kararı aldık. Bu sene Derneğimiz olarak kültür turları ile bu haftayı geçirmek istedik. Bunun içinde Eskişehir’e ve Çanakkale’ye bir gezi programı düzenledik. Gölcük Belediyemizin desteği ile ilk önce Eskişehir’e ve daha sonrasında da Çanakkale’ye yaptığımız gezi programları ile çok güzel vakit geçirdik.

“Tarihimiz Çanakkale’nin maneviyatını yaşadık”

40 kişilik grup halinde Çanakkale gezisinin çok keyifli geçtiğini ifade eden Başkan Bat, “Gölcük Engelliler Derneği olarak 40 kişilik grup halinde tarihimiz Çanakkale’nin maneviyatını yaşamak için Engelliler Haftasında şehitlerimizi ve tarihimizi ziyaret ettik. Adım attığımız her yerde tarihin kokusunu aldığımız, toprağında saygıyla hareket ettiğimiz, her bir noktasında şehitlerimizin kanının olduğu bu toprakları gezmek, tarihi yerleri görmek bizim için gerçekten büyük bir moral oldu.  Çok güzel ve anlamlı geçen gezimizde bize destek olan Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e dernek arkadaşlarım adına şükranlarımı sunarım” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —