Tarih: 14.10.2022 11:20

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, ‘YAPILAMAZ DENİLENİ YAPIYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat,

‘YAPILAMAZ DENİLENİ YAPIYORUZ’

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Bat, ‘Yapılamaz denileni yapıyoruz. Bu konuda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz’ dedi.

‘Kurslarımıza olan ilgi bizi mutlu ediyor’

Başkan Bat, ‘Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kurslarımızı sürdürüyoruz. Yeni kursların açılması konusunda önemli çalışmalar yaptık. Yaptığımız çalışmalar neticesinde Merkezimizde birçok kursu başlattık. Kurslarımıza katılımın oldukça yoğun olması bizleri mutlu ediyor. Yeni dönem kurslarımızın başlangıcını da geçtiğimiz ay itibariyle yaptık. Bu kurslarımızdan bir yenisi de seramik kursu oldu. Yapılamaz denileni yapmaya devam ediyor, devam edeceğiz’ dedi.

‘Seramik kursumuzu başlattık’

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, açıklamasının devamında, ‘Seramik kursumuzu haftada iki gün, Pazartesi ve Cumartesi günleri vermekteyiz. Kursumuzda yapılan çalışmalar sene sonunda açılacak olan Sergide sahnelenerek, halkımızın beğenisine sunulacak. Bu konuda bizlere destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —