Tarih: 15.11.2021 11:37

Gölcük Engelliler Derneği kurslarını başlattı ENGELLİLER YUVALARINA KAVUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Engelliler Derneği kurslarını başlattı

ENGELLİLER YUVALARINA KAVUŞTU

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, dernek çalışmaları ve dernekleri bünyesinde verilen kurslar hakkında bazı açıklamalarda bulundu. içinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl kurslara ara vermek zorunda kaldıklarını ifade eden Başkan Bat, bu sene kursları sınırlı katılım ile açabildiklerini ifade etti.

“Derneğimiz adına fidanlar dikildi”

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, dernekleri kapsamında yaptıkları faaliyetler ve Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde verilen kurslarla ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Bat, konu hakkındaki açıklamasında “Derneğimiz kapsamında üyelerimizle birlikte sosyal faaliyetlere katılmaya özen gösteriyoruz. Geçtiğimiz günde ilçemizde 11 Kasım dolayısıyla bir fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. Bizler de derneğimizin üyesi olan işitme engelli arkadaşlarımızı bu etkinliğe gönderdik. Kendileri fidanlarını dikerek ülkemizin yeşillenmesine katkı sağladılar. Orman alanlarımızı büyütmek adına fidan dikimine her zaman önem vermeliyiz” dedi.

“15 Ekim tarihi itibariyle beş kursumuzu başlattık”

Sözlerine devam eden Bat, “Koronavirüs pandemisi nedeniyle geçtiğimiz yıl genelinde kurslarımızı açamadık. Neredeyse tüm üyelerimizin katılım gösterdiği kurslarımızı, bu yıl ancak sınırlı katılımla açabilme imkanı bulabildik. Geçtiğimiz dönemde, hangi kursları açacağımızı üyelerimize söyledik ve onların başvurularını almaya başladık. Bu kapsamda, 15 Ekim tarihi itibariyle beş kursumuzu başlattık. Üyelerimizin oldukça iyi oranda bir katılımının olduğunu görmekteyiz. Sınırlı sayıda da olsa üyelerimizin kurslara tam katılım gösterdiğini belirtebiliriz” dedi.

“Sadece kurslar değil, çeşitli faaliyetleri de planlıyoruz”

Bat, açıklamasının sonunda “İlerleyen günlerde, açacağımızı söylediğimiz diğer kursların başlangıcını yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece kurslar değil, çeşitli faaliyetleri de planlıyoruz. Maksadımız, yaklaşık bir buçuk yıl boyunca buluşamadığımız üyelerimize kurs imkanı sağlayarak istedikleri alanda kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamaktır. Bu anlamda elimizden geleni de yapacağız. Sonraki süreçte de farklı faaliyetleri planlayacağız. Somutlaşan tüm planlarımızı üyelerimize sunacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —