Tarih: 25.12.2023 15:02

Gölcük Erzurumlular Derneği’nden Başkan Yavuz’a HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Erzurumlular Derneği’nden Başkan Yavuz’a

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Müdeher Özçelebi ve Yönetimi AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisini iletti.

Yavuz, ‘Teşekkür ediyorum’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Müdeher Özçelebi ve Yönetimi,  Başkan Yavuz’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisini iletti. Başkan Yavuz’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Özçelebi ve Yönetimine teşekkür etti. Yavuz, derneklerin ilçemize varlıklarıyla değer kattığını belirterek, Özçelebi ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Özçelebi, ‘Kemal Yavuz beyefendiye ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum’

Başkan Özçelebi, ziyaretleri hakkında, ‘AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz beyefendiye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, hayırlı olsun temennimizi ilettik. Kendisi sağolsun bize çok iyi bir misafirperverlikte bulundu. Dernek çalışmalarımız hakkında bilgi vererek ortak hedefimizin Gölcük olduğunu belirttim. Kemal Yavuz beyefendiye ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —