Tarih: 09.04.2019 14:33

Gölcük Erzurumlular Derneği’nden İlçe Protokolü’ne davet

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Erzurumlular Derneği’nden İlçe Protokolü’ne davet

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan ve Dernek Üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz’ı Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından 11-14 Nisan 2019 Perşembe günü düzenlenecek olan Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Günleri etkinliğine davet etti.

Etkinliğin davetiyeleri dağıtılmaya devam ediliyor

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen ve Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde 11 Nisan Perşembe günü saat 16:00’da başlayacak ve 4 gün sürecek olan Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Günleri etkinliğinin davetiyeleri dağıtılmaya devam ediyor. Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan ve Dernek Üyeleri, geçtiğimiz günlerde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz’ı ziyaret ederek davetiyelerini takdim ettiler.

Turan, “Satışa yönelik değil, kültürel değerlerimizi ön planda tutacağımız bir etkinlik olacak”

Dernek Başkanı Muhammet Turan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu olarak bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Günleri etkinliğimizde yöresel ve kültürel etkinliklerimiz yer alacak. Bu kapsamda Gölcük Erzurumlular Derneği olarak Sayın Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer beyefendiye ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz beyefendiyi makamında ziyaret ederek davetiyelerini verdik. Satışa yönelik değil, kültürel değerlerimizi ön planda tutacağımız bir etkinlik olacak” dedi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, ziyaretlerinden dolayı Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan ve Dernek Üyelerine teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —