Tarih: 02.01.2022 12:56

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği kongreye gidiyor DENLİKOL, “KONGREDE ADAY DEĞİLİM”

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği kongreye gidiyor

DENLİKOL, “KONGREDE ADAY DEĞİLİM”

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol, Ocak ayında gerçekleştirecekleri genel kurulları hakkında bilgi vererek, gerçekleşecek kongrede yeniden aday olmayacağını ve başkanlık görevini devredeceğini açıkladı.

5. olağan genel kurullarını gerçekleştirecekler

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol, Derneklerinin Olağan Genel Kurulu’nu Ocak ayı içinde gerçekleştireceklerini açıkladı.  Başkan Denlikol, konu ile ilgili olarak verdiği bilgilerde “Geçtiğimiz akşam yaptığımız toplantıda Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği’mizin 5. olağan genel kurulu hakkında bazı kararlar alındı. Yönetim kurulumuzla birlikte aldığımız bu kararların derneğimize ve ilçemize hayırlı olması diliyorum. Toplantımızda genel anlamda, olağan genel kurulumuzun tarihini Ocak ayı olarak belirledik” dedi.

İlk toplantı 9 Ocak’ta

Sözlerine devam eden Denlikol, “Derneğimizin 5. olağan genel kurulu ilk toplantısını, 9 Ocak 2021 günü saat 13.00’da, Merkez Mahallesi Donanma İş Merkezi’nde bulunan dernek binamızda yapacağız. Çoğunluk sağlanamaması veya ertelenmesi durumunda ise ikinci toplantımızı 16 Ocak 2021 Pazar günü saat 13.00’da, yine aynı adres ve gündemle yapacağız. Üyelerimize, genel kurul toplantımız hakkında, derneğimize ait sosyal medya hesapları üzerinden ilerleyen günlerde bilgi verilecek. Kongremizin gündeminde ilk olarak açılış ve yoklama var. Divan başkanlığı seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile kongremize başlayacağız. Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunması ve ibrasının ardından derneğimizin iki yıllık bilançosu okunacak ve ibrasına geçilecek. Yeni yönetim ve denetim kurulunun seçimini yaptıktan sonra da dilek ve temenniler ifade edilerek kongremizi sonlandıracağız” dedi. 

“Aday olmayacağım ama deneğimize sahip çıkacağım”

Başkan Denlikol son olarak, “2011 Yılında Kurulan  Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneğimizin 5. Olağan Genel Kurulu Tüzüğümüze göre 2022 yılı Ocak ayında yapılacaktır. 4 dönemdir Genel Kurul’da üyelerimizin verdiği destekle Dernek Başkanı olarak görev yaptım. Bu dört dönem yani 10 yıldır her platformda Eskişehir’i ve Eskişehirlileri en iyi şekilde temsil etmek için yönetim kurulu ve şahsım olarak elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. Yeni dönemde aday olmayacağımı ama Derneğe sahip çıkacak ve bizim yaptığımız çalışmaları bir adım daha ileriye götürecek Başkan ve yönetim kuruluna seçileceğine inanıyorum ve yeni seçilecek Başkan ve yönetim kuruluna yapacağı çalışmalarda başarılar dilerim. Genel Kurulumuza tüm üye ve hemşehrilerimizi bekliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —