Tarih: 25.08.2020 13:53

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği’nden VALİ SEDDAR YAVUZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği’nden

VALİ SEDDAR YAVUZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz Kocaeli Valiliğine atanan Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Dernek olarak yaptıkları etkinlik ve sosyal sorumluluk projelerini anlattılar

Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Denlikol, “Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak  hemşehrimiz olan ve kısa bir süre önce Kocaeli Valisi olarak göreve başlayan Sayın Seddar Yavuz’u görevinde başarılar dilemek amacıyla makamında ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretin anısına derneğimizin logosu bulunan şilt takdim ettik. Ziyarette derneğimizin kurulduğu  2011 yılından bugüne kadar yaptığımız etkinlik ve sosyal sorumluluk projelerimizi anlattık” dedi.

“Gölcük  Eskişehirliler Derneği olarak kendisine görevinde başarılar dileriz”

Sözlerine devam eden Başkan Denlikol, “Pandemi nedeniyle etkinliklerimize mecburen ara vermek zorunda kaldığımızı dile getirdik. Pandemi sonrası etkinliklerimize kaldığımız yerden daha bir şevkle devam edeceğimizi belirttik. Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz’un bizlere karşı gösterdiği  ilgi ve alaka ile Alçak gönüllülüğü ve samimiyeti bizleri çok mutlu etti. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirdik. Gölcük  Eskişehirliler Derneği olarak kendisine görevinde başarılar dileriz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —