Tarih: 12.07.2023 13:59

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi 2023 yılının ilk 6 ayında 359 ESNAFA 89 MİLYON LİRA KREDİ VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi 2023 yılının ilk 6 ayında

359 ESNAFA 89 MİLYON LİRA KREDİ VERDİ

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2023 yılının ilk 6 ayı içerisinde Kooperatif olarak kaç esnafa ne kadar kredi verdikleri konusunda bilgi verdi. Kooperatif Başkanı Mısırlıoğlu, “Esnaflarımıza sağladığımız krediler ile can suyu olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak esnaflarımızın yanında olmaya devam ediyoruz’ diyen Başkan Mısırlıoğlu, “Kredi alma koşullarına uyan esnaflarımız tarafımıza başvurmaları halinde kredilerini veriyor, esnaflarımıza bu zor süreçte yanında oluyoruz” dedi.

‘Esnafımıza destek vermeye devam ediyoruz’

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Mısırlıoğlu, ‘2023 yılının ilk 6 ayında toplam 359 esnafımıza 89 Milyon Türk Lirası tutarında kredi imkanı sunduk. Esnaflarımız aldıkları bu krediler ile işlerini daha kolay bir şekilde döndüreceklerdir diye düşünüyoruz.  Hem bu ayda hem de ilerleyen aylarda kredi desteklerimizi sunmaya devam edeceğiz. Esnafımıza kredilerini zamanında ve kolay bir şekilde ödeme kolaylığı diliyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —