Tarih: 12.04.2023 13:04

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi esnafa can suyu oluyor 3 AYDA 57 MİLYON

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi esnafa can suyu oluyor

3 AYDA 57 MİLYON

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2023 yılının ilk üç aylık döneminde verilen krediler hakkında Gazetemize bilgi verdi.

Kooperatif Başkanı Musa Mısırlıoğlu, yaptığı açıklamada, ‘Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Gölcüklü esnaflarımızın yanında olmaya özen göstermekteyiz. Esnaflarımız pandemi süreci ve sonrasında ne yazık ki zor bir süreç geçirdi. Yaşadıkları zor süreçte Gölcük Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak esnaflarımızı yalnız bırakmadık.‘

‘Esnaflarımıza ödeme kolaylıkları diliyoruz’

Mısırlıoğlu,  ‘İçinde bulunduğumuz 2023 yılında da esnaflarımıza destek vermeye devam ediyoruz. Bu anlamda gerek işlerini büyütmek gerekse de borçlarını ödemek isteyen esnaflarımıza kredi imkanını sunmaya gayret ettik. İlk üç aylık zaman diliminde, Gölcük’te toplam 202 esnafımıza 57 milyon Türk Lirası tutarında kredi imkanı sağladık. Tüm esnaflarımıza borçlarını ödeme kolaylıkları diliyoruz. Her zaman söylediğimiz bir söz var; halkımızın alışverişini ilçemizden yapması, esnafımızın işlerinin açılması anlamında oldukça önemli’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —