-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,20% -0,04
-
EURO
50,58% 0,16
-
GRAM ALTIN
7092,76% -0,59
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi Esnafın yanında yer almaya devam ediyor 5 AYDA 339 ESNAFA 87 MİLYON 670 BİN KREDİ
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2023 yılının ilk beş aylık döneminde kooperatifleri bazında vermiş oldukları krediler konusunda bilgi verdi. Başkan Mısırlıoğlu, “Esnafımızın her zaman yanındayız” dedi.
“Esnafımıza yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz”
Önceki yıllarda olduğu gibi 2023 yılında da Gölcük Esnafının yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, “Kooperatifimiz olarak 2023 yılında da esnafımıza sağladığımız krediler ile destek olmaya devam ediyoruz. Esnafımızı desteklemek ve karşılaştıkları sorunlara çözüm olabilmesi adına ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı gayretli bir şekilde sürdürüyoruz. Esnaflarımıza yardım edebilmek için kooperatif olarak bundan önce nasıl hizmet verdiysek bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.
“Kredi kullanan esnaflarımıza ödeme kolaylığı diliyorum”
Sözlerine devam eden Başkan Mısırlıoğlu, “Bu anlamda kredi ihtiyacı olan esnaflarımız, bizlere gelerek gerekli görüşmelerini yapıyor ve kredi konusunda atılacak adımları birlikte atıyoruz. Esnafımızla birebir çalışıyoruz. Dönem içerisinde dükkanını yenilemek, değişiklik yapmak ve borçlarını ödemek gibi çeşitli konularda krediye ihtiyaç duyan esnafımıza destek olmak adına elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu dönemde de kredi isteyen esnaflarımız, başvurularını yapıyor ve bizler de başvuru sonuçlarına göre hareket ediyoruz. İçinde bulunduğumuz 2023 yılının ilk beş aylık döneminde de kredi talebinde bulunan esnaflarımıza elimizden gelen desteği vermeye gayret ettik. Bu beş aylık dönem içerisinde kooperatifimizden toplam 339 esnafımız 87 Milyon 670 Bin Lira kredi kullanarak eksikliklerini giderdiler. Kooperatifim olarak bu dönemde de esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Ben kredi kullanan esnaflarımıza ödeme kolaylığı dileyerek yeni kredi almayı düşünen esnaflarımızı da kooperatifime bekliyoruz” dedi.

TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MHP İL İFTARINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN VE AİLE ODAKLI ÖRNEK PROJE
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
Yükleniyor



