Tarih: 15.11.2020 13:07

Gölcük Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkan Adayı Yurduseven SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkan Adayı Yurduseven

SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Gölcük Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi başkanlığına adaylığını açıklayan ilçemizin tanınmış esnaflarından Musa Yurduseven saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yurduseven ve ekibi geçtiğimiz gün Yeni Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret ederek kendini tanıttı ve destek istedi. 

Sanayi  esnafları ile sohbet etti

Gölcük Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin kongresi öncesi başkanlığa adaylığını açıklayan Musa Yurduseven çalışmalarına başladı. Yurduseven, ekibiyle birlikte geçtiğimiz gün Yeni Sanayi Sitesi  esnaflarını ziyaret etti. Ziyarette esnaflarla sohbet eden Musa Yurduseven kendini tanıtarak Sanayi esnafından destek istedi. Gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü Yurduseven’e Sanayi esnaflar teşekkür ederken, adaylığı konusunda da hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

“Her zaman esnafımızın yanında olacağız”

Yeni Sanayi Sitesi Esnafları’nı ziyaret eden ve kendini tanıtan Musa Yurduseven esnaflarla her zaman sıkı ilişkiler içerisinde olacaklarını dile getirdi. Esnafların sıkıntılarını kendi sıkıntısı gibi göreceğini söyleyen Yurduseven, her zaman esnafımızın yanında olacaklarını ifade ederek esnaflardan kendilerine destek vermesini istedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —