Tarih: 21.08.2022 13:31

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, ‘ESNAFIMIZA DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ İMKANI SUNULMALI’

Facebook Twitter Linked-in

Pandemi sürecinden ve yaşanan ekonomik istikrarsızlıktan olumsuz etkilenen esnaflar zor günler geçiriyor. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası esnafların birikmiş borçlarını ödeyebilmesi için sıfır faizli uzun vadeli yeni bir yapılandırmanın gelmesi gerektiğini belirterek, ‘Esnaf ve Sanatkarlarımız için düşük faizli kredi imkanı sunulmalı’ dedi.

‘Esnafa sicil düzenlemesi sağlanmalı’

Esnafların borçlarını ödeyebilmesi için krediye ihtiyaç duyduğunu belirten Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, ‘Gelirleri giderleri kadar artmayan esnafımız, biriken borçlarını ödemek için krediye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyor. Esnafımızın birikmiş borçlarını ödeyebilmesi için sıfır faizli uzun vadeli yeni bir yapılandırma gelmeli. Ayrıca Esnafımıza sicil düzenlemesi de sağlanmalı’ dedi.

‘Genç Girişimcilerin önü mutlaka açılmalı’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Kocaman, ‘Sadece kamu bankaları değil, özel bankalar da ekonominin bel kemiği olan esnaf ve sanatkârlarımız için düşük faizli kredi imkânı sunmalı. Krediler ile yeni iş yeri açacak olan genç girişimcilerin de önü mutlaka açılmalı’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —