Tarih: 02.07.2021 11:49

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan önemli çağrı FAZ-2 BAŞVURULARI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman Gölcük Esnafına önemli bir çağrıda bulunarak, “KOSGEB Mikro ve Küçük Ölçekli İşletmelere Hızlı Destek Programı Faz-2 başvuruları başladı” dedi.

Son başvuru tarihini kaçırmayın!

Son başvuru tarihinin 9 Temmuz olduğunu ifade eden Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, KOSGEB Mikro ve Küçük Ölçekli İşletmelere Hızlı Destek Programı Faz-2 başvuruları başladığını ifade ederek başvuru yapacakların acele etmelerini tavsiye etti.

Başkan Kocaman başvuru şartları hakkında bilgi vererek, “İmalat Sektöründe faaliyet gösteren işletmelere yönelik teminatsız ve faizsiz geri ödemeli destek verilecektir.

•        Mikro          işletmeler: 10.000 X 3 ay =30. 000 TL*

•        Küçük        işletmeler: 25.000 X 3 ay= 75.000 TL*

•        Bu tutarlar üst limitleri göstermektedir. Ödeme tutarı, işletmenin ödemeye esas aydaki SGK 4A’lı çalışan sayısına ve destek kapsamındaki uygun giderler bakımından harcama beyanına göre değişecektir.

Başvuru ve başvuru şartlarına ilişkin detaylı bilgi www.kosgeb.gov.tr adresinde yer almaktadır. Ayrıca KOSGEB Kocaeli Doğu Müdürlüğü’ne 0312 595 25 41 Nolu telefondan ulaşabilirsiniz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —