Tarih: 29.07.2021 10:17

Gölcük Esnaf Odası’ndan Siyasi Partilere ziyaret ‘ESNAFLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Esnaf Odası’ndan Siyasi Partilere ziyaret

‘ESNAFLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM’

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Yönetimi geçtiğimiz gün ilçemizdeki Siyasi Partileri ziyaret ederek, 17 aydır esnafların yaşadığı ve Covid-19 sonrası oluşan sıkıntıları istişare etti.

Ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Yönetimini ve Belediye Meclis Üyelerini, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcıları Çetin Çıldır, Naim İşeri ve Belediye Meclis Üyelerini, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Fikret Gürel, Yönetimini ve Belediye Meclis Üyelerini, İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Soner Yusufoğlu, Yönetimi ve Belediye Meclis Üyelerini ziyaret etti.

Esnafların karşı karşıya kaldığı sorunlar istişare edildi

Başkan Kocaman, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, ‘Gölcük Esnaf Odası olarak 17 aydır yaşadığımız Covid-19 sonrası oluşan sıkıntıları istişare ettik. Biliyorsunuz ki Covid-19 esnaflarımızı oldukça kötü etkiledi. Esnaflarımız alınan tedbir kararları sonrasında işlerini yapamadı. Bizler bugün siz değerli Siyasi Partilerimizi ziyaret ederek, esnaflarımızın yaşadığı sorunları size aktarmak istedik. Gölcük halkımızdan ve sizlerden esnaflarımıza sahip çıkmanızı rica ediyorum. Olası bir kapanma durumunu esnaflarımız kaldıramaz. Bu yüzden değerli halkımızdan corona kurallarına uymalarını, bir daha yasakların gelmemesi için duyarlı olunmasını istiyorum. Sorunların çözümüne ilişkin verdiğiniz destekler adına, Mecliste grubu bulunan Cumhur ve Millet ittifakını oluşturan,                                           

*Ak parti ilçe Bşk sayın Çetin Seymen ve yönetimi ile Meclis üyelerine,                                   

*MHP ilçe Bşk yardımcıları Sayın Çetin Çıldır ile Sayın Naim İşeri ve yönetimi ile Meclis üyelerine,                                   

*CHP ilçe Bşk Sayın;Fikret Gürel  ve yönetimi ile Meclis üyelerine,                                        

*İyi parti ilçe Bşk yrd Sayın Soner Yusufoğlu ve yönetimi ile Meclis üyelerini ziyaret ettik ..                                 

Gölcük Esnafımız adına Cumhur ve Millet ittifakı Bşk ve yöneticileri ile Bld Meclis üyelerine istişare ve katkıları için teşekkür ediyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —