Tarih: 02.10.2020 14:35

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 9 AYDA 8 MİLYON 950 BİN TL KREDİ VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi

9 AYDA 8 MİLYON 950 BİN TL KREDİ VERDİ

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2020 yılının ilk 9 ayında esnafın yanında olmaya devam ettiklerini ifade ederek 9 ay içinde 932 esnafa toplamda 8 Milyon 950 Bin Lira kredi verdiklerini açıkladı.

“Her zaman esnafımızın yanındayız”

Özellikle Covid- 19 Pandemisi döneminde esnafın yanında olduklarını ifade eden Başkan Mısırlıoğlu yaptığı açıklamada,  “Kooperatifimiz, Gölcük’te ticari hayatlarını sürdüren tüm esnaflarımızın yanında olmaya, kurulduğu günden bu yana devam ediyor. Bu kapsamda, zor durumda kalan veya işlerini büyütmek isteyen tüm esnaflarımıza da destek oluyor. Geride bıraktığımız yıllarda esnaflarımızın yanında olduk ve onların yaşadığı sorun ve sıkıntıları gidermek adına kooperatif olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya gayret ettik. Bizlere kredi almak için gelen esnaflarımızın gerekli işlemlerini yaparak onlara destek olmaya özen gösterdik” dedi.

“Pandemi döneminde esnafımız iş yapamaz duruma geldi”

 Mısırlıoğlu sözlerinin devamında, “ Esnafımıza vermiş olduğumuz destek kredileri özellikle içinde bulunduğumuz 2020 yılında oldukça büyük bir önem kazandı. Pandeminin ortaya çıkmasından ötürü esnaflarımız iş yapamadı ve bu da ekonomik anlamda esnaflarımızı zor duruma düşürdü. Bu anlamda, özellikle pandemi dönemi içerisinde kredilere ilginin olduğunu gördük. 2020 yılının 9 aylık zaman dilimi içerisinde, 932 üyemize toplamda 8 milyon 950 bin Türk Lirası tutarında kredi imkanı sağladık. Esnaflarımız, bu dönemde kredileri alarak işlerini ilerletmeye gayret etti. Bizim temennimiz, esnaflarımızın işlerinin her zaman açık olması ve ilçemizdeki ticari hayatın sıkıntısız bir şekilde ilerlemesidir. Esnafımızın işleri iyi olursa bu durum ülke ekonomisine de elbette olumlu yansır” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —