Tarih: 16.11.2022 13:12

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nden /10 AYDA 398 ESNAFA 41 MİLYON KREDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nden

10 AYDA 398 ESNAFA 41 MİLYON KREDİ

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2022 yılının 10 ayında kooperatifleri bazında Gölcük esnafına verdikleri krediler hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Mısırlıoğlu 2022 yılının ilk 10 ayında 398 esnafa toplamda 41 Milyon kredi imkanı sağladıklarını ifade etti.

“Şartları yerine getiren esnaflara kredi imkanı sunuyoruz”

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2022 yılındaki 10 aylık zaman diliminde, kooperatifleri bazında esnaflara verilen kredi miktarı ile ilgili olarak açıklamalar yaptı. Mısırlıoğlu, vermiş olduğu bilgilerde “Bilindiği gibi kooperatifimiz, esnafımızın yanında olmak adına her daim desteklerini sürdürüyor. Bizler de kooperatif olarak elimizden geleni yapıyor, esnafımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Bizlerden kredi talebi olan esnafımıza, şartların yerine getirilmesi sonrasında kredileri sunuyoruz. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu dönemde de esnafımızın kredi taleplerine cevap vermeye devam ediyoruz. Esnafımız borçlarını kapatmak, dükkanını büyütmek, işlerini geliştirmek için kredi taleplerinde bulunabiliyor. Bizler de gereken her adımı, başvuru koşullarına istinaden yapıyor ve kredileri esnafımıza sunuyoruz” dedi.

“Kooperatifimiz esnafımız için var”

Sözlerine devam eden Başkan Mısırlıoğlu, “Geçen senelerde olduğu gibi bu sene de kredi talebi olan birçok esnafımız var ve onlara bu kredileri sunduk. 2022 yılının 10 aylık zaman diliminde de 398 esnafımıza 41 milyon Türk Lirası tutarında kredi verdik. Bu döneme kadar verdiğimiz kredilere, bundan sonraki dönemde de devam edeceğiz. Esnafımızın yanında olmayı her zaman sürdüreceğiz. Kooperatifimiz esnafımız için var ve esnafımız var olduğu müddetçe de hizmetlerine devam edecektir. İlçemiz ticari hayatının sürekliliği adına esnafımıza her zaman ihtiyacımız var. İlçe esnafımız, mahallemizin bir değeridir ve bizim de bu değeri, bir vatandaş olarak korumamız gerekiyor. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —