Tarih: 11.10.2019 13:46

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili

Facebook Twitter Linked-in

TUNCAY YILDIZ’DAN BARIŞ PINARI HAREKATINA TAM DESTEK

Geçtiğimiz günler de şanlı ordumuz Suriye sınırında sınır güvenliğimizi tehdit eden emperyaslit güçlerin desteklediği bölücü terör örgütüne karşı yapmış olduğu operasyona destek çığ gibi büyüyor.

Emperyalist güçlerin sınır güvenliğimizi küstahça tehdit ederek terör örgütleriyle doldurmasından sonra hükümetimiz öncelikle sorunu ikili diyaloglar halinde çözmek için tüm girişimlerde bulunmasına rağmen sonuç alamayınca anayasanın vermiş olduğu yetkiye dayanarak Suriye sınırımızda emperyalist güçlerin desteklediği terör örgütlerini temizlemek Suriye toprak bütünlüğünü sağlamak ve ardından oluşturulacak yerlere Suriyeli mültecileri yerleştirmek üzere geçtiğimiz günlerde Barış Pınarı Harekatına başladı.

YILDIZ “ÜZERİME DÜŞENİ SUNMAYA HAZIRIM”

Konuyla alakalı Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Tuncay Yıldız’a düşüncelerini sorduk, Yıldız gazetemize özel yapmış olduğu açıklamada şunları dile getirdi; “Türkiye’nin Fırat’ın doğusunda, bölge halkına karşı insanlık dışı muamelelerde bulunan, insan haklarını ihlal eden ve uluslararası bazı çevrelerce himaye edilen terör örgütlerine yönelik Barış Pınarı Harekatı’ başladı. Eski bir dağ komandosu olarak, askerlik dönemimde kuzey Irakta, Hakkari’de ve birçok bölgede görev yapmış biri olarak huzur ve güvenliğin tesisi için operasyonun yapılmasına her türlü desteği sunmaya hazır olduğumu beyan ediyorum” dedi.

TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUM

Yıldız sözlerinin devamında, “”YPG/PKK ve DEAŞ başta olmak üzere tüm terör örgütlerini lanetliyor, Türkiye’nin bu örgütlerle yürüttüğü mücadelede elimden gelen desteği sunmaya hazır olduğumu buradan ifade ediyorum. Uluslararası himaye gören bu örgütler tarafından Suriye’nin toprak bütünlüğünün parçalanmasına yönelik her türlü girişimin engellenmesini, bölgenin bir an önce Türkiye’nin desteği ile huzura kavuşmasını ve yurdumuza dönmeyi arzuluyorum. Terörün karşısındayım Operasyonu destekliyorum. Suriye’yi böldürmeyeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —