Tarih: 29.12.2023 13:14

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, ‘ESNAFIMIZA BÜYÜK MAĞDURİYET!’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman,

‘ESNAFIMIZA BÜYÜK MAĞDURİYET!’

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ‘Esnafımıza büyük mağduriyet’ başlığıyla önemli bir açıklamada bulundu.

‘Alınan karar hiç doğru ve adaletli değil’

Başkan Kocaman, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Esnaf Kredi kefalet kooperatiflerinden kredi kullanmak için müracaatlarda tüm koşulları yerine getiren Esnafımıza  daha evvel düşük faizle kredi kullanmış esnafımızın 2 kredi kullanan kişiyi kooperatife getirilip kalan miktarı yatırmalarının istenmesi hiç doğru bir karar değildir. Bu durum tüm işlevi yerine getiren esnafın suçu mudur? Kredisini daha evvel düşük faizle almış ödemelerini muntazam yapan esnafın kalan bedeli yatırmalarının şart koyulup istenmesi, yüksek faizle kredi talebinin cevaplanması doğrumudur? ADALET‘limidir?’ dedi.             

‘Bu hatadan acilen dönülmeli’      

Kocaman, açıklamasının devamında şunları söyledi: ‘Bu durumda kaç esnaf kredi çekebilecektir? Dolayısı ile bu büyük hatadan acilen dönülmesi Esnaf ve Sanatkarlarım adına çok büyük  önem arz etmektedir. Devlet büyüklerimizin ivedilikle bu hassasiyet içeren konuyu  bir kez daha gözden geçirmelerini Esnaf ve Sanatkarlarımız adına rica ediyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —