Tarih: 31.01.2020 14:01

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyeleri Aytemiz İstasyonlarında YAKITLARINI AVANTAJLI ALIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyeleri Aytemiz İstasyonlarında

YAKITLARINI AVANTAJLI ALIYOR

Yenilikçi hizmetleri ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle büyümeye devam eden Aytemiz, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odasıile imzaladığı anlaşmayla oda üyelerine avantajlı yakıt alım fırsatı sunacak.

İmzalanan anlaşma kapsamında,Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan Aytemiz Kartlarını alan oda üyeleri, Aytemiz Kart anlaşmalı istasyonlardan yapacakları yakıt alımlarında Aytemiz’in Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na (EPDK) bildirdiği tavan fiyatlar üzerinden benzin ve motorinde avantajlı yakıt alımı yapabilecek.Tüm Türkiye’deki anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında geçerli olacak fiyat avantajına ek olarak Aytemiz Gölcük istasyonundan yakıt alımı yapılması durumunda ise oda üyeleri ekstra avantajlardan faydalanabilecek.

Avantajlı fiyatlardan yararlanmak isteyen Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerinin, ONAY yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra Aytemiz Kartları üzerinde yer alan 16 haneli kart numarasını, AD ve SOYAD’larını aralarında birer boşluk bırakıp 8869’a kısa mesaj olarak göndererek kartlarını aktif hale getirmeleri yeterli olacak. (Örnek: ONAY 7013317013317013 DOGU ULUCINAR)

İmzalanan anlaşma hakkında görüşlerini bildiren Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman “Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak üyelerimize her zaman destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Aytemiz ile imzaladığımız bu anlaşma ile de üyelerimizin tüm Türkiye genelinde avantajlı koşullarda yakıt almalarını sağlayacağız. Anlaşmada emeği geçen Aytemiz yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

İmza töreninde hazır bulunan Aytemiz CRM ve İş Geliştirme Müdürü Emre Kocabaş da “Aytemiz Kart özelinde birçok kurum ve kuruluşla gerçekleştirdiğimiz iş birliklerimize bir yenisini daha eklemenin memnuniyetini yaşıyoruz. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri de artık anlaşmalı istasyonlarımızdan avantajlı yakıt alımı yapabilecekler. Aytemiz olarak bu anlaşmadan memnuniyet duyuyoruz.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —