Tarih: 21.05.2019 14:04

Gölcük esnafları Ramazan Ayında mutlu

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük esnafları Ramazan Ayında mutlu

İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayı en çok Gölcük esnafını mutlu etti. Özellikle yemek üzerine olan esnafların yüzü bu Ramazan Ayında oldukça gülüyor.

Akdoğan, “Fiyatlarımız pazarla aynı olduğu için müşterilerimiz çok memnun”

Çarşı Manav işletmecisi Mehmet Ata Akdoğan, “Ramazan Ayı Elhamdülillah satışlarımız çok iyi. Yazın gelişi, havaların güzel olması ve üstüne Ramazan bereketi ile birlikte satışlarımız çok iyi gidiyor. Fiyatlarımız pazarla aynı olduğu için müşterilerimiz çok memnun. Tezgahımızda her zaman günlük, taze meyve ve sebze bulundurmaya özen gösteriyoruz. Gün içerisinde yoğun olsakta en yoğun olduğumuz saatler 5 ile 8 arası oluyor” dedi.

Denlikol, “Gündüz yoğunluğumun dışında grup iftar programlarımızla hizmet vermeye devam ediyoruz”

Sürpriz Cafe işletmecisi Ayşe Denlikol, “Ramazan bereketiyle geldi diyebilirim. Çok şükür işlerim çok iyi. Gündüz yoğunluğumun dışında grup iftar programlarımızla hizmet vermeye devam ediyoruz. Tabi bunun yanında girdilerin pahalı olması bizi biraz sarsıyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sebze ve meyve fiyatlarındaki ki düşüşün bizi biraz daha rahatlatacağını düşünüyorum” dedi.

Güneysulu, “Bayram yaklaştığı için aileler çocuklarına bayramlıklarını almaya başladılar”

Ayça Bebe işletmecisi Ayça Güneysulu, “Ramazanın ilk haftası biraz durgun geçti. İkinci haftada ise biraz oruca alışınca insanlar alışveriş yapmaya başladılar. Özellikle kreş öğrencileri için ikili takımlarımıza yoğun bir ilgi var. Bir de bayram yaklaştığı için aileler çocuklarına bayramlıklarını almaya başladılar. Ayça Bebe olarak 8 senedir olduğu gibi bu bayram öncesinde de Turgut Sayın Caddesi esnafları olarak bayram panayırı oluşturacağız. Bu panayırımızda uygun fiyata birçok ürün bulmak mümkün. Herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Akın ve Meral, “Ramazan Ayında olduğumuz için özellikle iftara misafir vatandaşlar et fiyatları yüksek olduğu için tavuğu daha çok tercih ediyor”

Şölen Piliç Market işletmecileri Hüseyin Akın ve Şaban Meral, “Ramazan Ayını bugüne kadar güzel geçirdik ama yinede tam beklediğimiz yoğunluğu yaşayamadık. Fiyatlarımız geçen sene ki fiyatları ile aynı. Kış aylarında tabi ki tavuk fiyatları doğal olarak düşüyor ve yaz aylarında ister istemez yükseliyor. Yani fiyatlarımız aslında normal düzeyde diyebiliriz. Ramazan Ayında olduğumuz için özellikle iftara misafir vatandaşlar et fiyatları yüksek olduğu için tavuğu daha çok tercih ediyor. Gölcük halkına sektörde bizleri tercih ettikleri için çok teşekkür ederiz. Kendilerini mahcup etmeyeceğimize  emin olabilirler. Şimdiden tüm Gölcük Halkına iyi bayramlar dileriz” dediler.

Balcı, “Hem iftar rezervasyonları hem de tezgahtan çiğ satışımız güzel ve bereketli geçiyor”

Rizeli Kardeşler İşletmecilerinden Samet Balcı, “Balık sezonu olmamasına rağmen küçük kayık ve aynı zamanda olta balıkçılığı ile tezgahlarımızda günlük taze balık bulunduruyoruz. Bu nedenle müşterilerimiz gerek günlük taze olta balıkları gerekse küçük gırgır balıklarını tezgahlarımızda bulabiliyorlar. Bu nedenle hem iftar rezervasyonları hem de tezgahtan çiğ balık satışımız güzel ve bereketli geçiyor” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —