Tarih: 22.04.2022 13:25

Gölcük Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan,

‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, açıklamalarda bulundu. Başkan Arslan, ‘Dünyaya örnek olan ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara hediye ettiği bu müstesna günü kutluyorum’ dedi. 

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün tüm ülkemizde doyasıya kutlanacak.  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını belirterek, ‘Dünyada çocuklara armağan edilen ilk bayram’ dedi.

‘Atatürk çocuklara olan sevgisini bir kez daha göstermiştir’

Başkan Arslan,  ‘Tüm milletimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılı kutlu olsun. Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu özel günü çocuklara hediye ederek tüm dünyaya örnek olmuştur. Tüm Çocuklarımızın ve Türk Milletinin bu özel gününü kutluyorum. Atatürk çocuklara olan sevgisini bir kez daha göstermiş, tüm dünya bu özel günü kendisine örnek almıştır’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —