Tarih: 01.06.2023 14:28

Gölcük Gaziler Derneği’nden Cumhur İttifakı’na HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Gaziler Derneği’nden Cumhur İttifakı’na

HAYIRLI OLSUN ZİYA

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimi AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’i ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Eren’i ziyaret ederek, seçim tebriğini iletti.

28 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri sonrasında Türk Milleti Cumhurbaşkanını seçti. Adaylardan Recep Tayyip Erdoğan seçimi kazanan isim oldu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimi geçtiğimiz gün Cumhur İttifakı’nda yer alan partilerden AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen’i ve Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ahmet Eren’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

İlk ziyaret Başkan Seymen’e

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Arslan’a ve Yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederken, kazananın Türk Milleti olduğunu söyledi. Seymen, ‘Halkımız Liderimiz olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha teveccühünü göstererek, 13. Cumhurbaşkanı olarak seçti. Bundan sonra daha da çok çalışarak halkımızın bizden beklediği proje ve çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı hedefimize Bismillah diyerek başlamış bulunuyoruz’ dedi.

Bir sonraki ziyaretleri Başkan Eren’e

Başkan Arslan ve Yönetimi bir sonraki ziyaretlerini YRP İlçe Başkanı Ahmet Eren’e gerçekleştirdi. Cumhur İttifakı bileşeni olan Yeniden Refah Partisi’ni tebrik eden Başkan Arslan’a, teşekkür eden Eren, ‘Halkımız ve ülkemizin geleceği çok çalışacağız’ diye konuştu.

Arslan, ‘Bütün siyasilere eşit noktadayız, ortak noktamız ülkemiz’

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı  Mehmet Arslan, ziyaretleri hakkında şunları söyledi: ‘Ülkemiz önemli bir seçimi geride bıraktı. Bizlerde Gaziler Derneği olarak AK Parti İlçe Başkanı Sayın Çetin Seymen beyefendiyi ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Sayın Ahmet Eren beyefendiyi ziyaret ederek, kendilerini kutladık. Bizler Gölcük Gaziler Derneği olarak bütün Siyasi Partilere eşit mesafedeyiz. Kapımız her zaman herkese açıktır. Çünkü bizler ülkemizi ve milletimizi çok seviyoruz. Ülkemizin geleceği için Gençlerimize ve Siyasilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —