Tarih: 16.11.2022 11:03

Gölcük genelinde kaldırıma park sorunu devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük genelinde kaldırıma park sorunu devam ediyor

İlçe genelinde kaldırımlara park eden araçlar vatandaşları illallah ettirirken, vatandaşlar “kaldırımlara park etmek hani yasaktı, kaldırımlar araçlarla dolu. Bu nasıl iş anlamış değiliz” diyerek sitem ettiler.

Kaldırıma park etmek hani yasaktı?

Geçtiğimiz yıllarda kaldırımla park etme yasağı kuralına ilçemizde ne yazık ki uyulmuyor. Tek tekerler bile kaldırım üzerinde olsa ceza yazılacak denilse bile ilçe genelinde kaldırımlar park edilmiş araçlardan geçilmiyor. Bu durumun arık son bulmasını istediklerini ifade eden vatandaşlar, “ Kaldırıma park etmek hani yasaktı? Kaldırımlar park dilmiş araçlar ile dolu. Yetkililerden daha kalıcı çözüm bulmalarını istiyoruz” dediler.

“Denetimlerin biraz daha arttırılmasını ve daha sıkı tedbirler alınmasını istiyoruz”

Konu hakkında açıklama yapan vatandaşlar, “Kaldırımlara park eden araçlardan gerçekten illallah dedik. Kendi mahallemizde bile kaldırımdan yürüyemiyoruz.  Anlamadığımız kaldırımlara park etmek hani yasaktı, cezası vardı. Bunca araç nasıl oluyor da kaldırımlara araçlarını park edebiliyor. Denetimlerin biraz daha arttırılmasını ve daha sıkı tedbirler alınmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —