Tarih: 11.02.2024 14:00

Gölcük genelinde Yeraltı Çöp Konteynırları dezenfekte edildi

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan yer altı çöp konteynırlarının genel temizlik ve dezenfekte çalışmasını gerçekleştirdi.

Temizlik ve bakımları yapıldı

Temiz bir Gölcük için harıl harıl çalışmaya devam eden Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri müdürlüğü ekipleri ilçemizde bulunan yeraltı çöp konteynırlarının temizlik, tamirat ve dezenfekte çalışmalarını rutin olarak yapmaya devam ediyor. Ekipler ilçemiz genelinde bulunan Yer altı Çöp Konteynırlarının temizlik ve bakımlarını yaptı.

Vatandaşların kullanımına sunuldu

Gölcük Belediyesi kış aylarında da ilçemizdeki temizliğe önem vererek, bu konuda tam not aldı. Belediye’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü birimi de yaptığı önemli çalışmalarla dikkat çekiyor. ‘Temiz Bir Gölcük’ sloganı ile temizlik çalışmalarını sürdüren ekiplerbu kapsamda geçtiğimiz yıllarda ilçemizde hayata geçirilen Yer altı Çöp Konteynırları, temizlenerek ve bakımları yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yapılan çalışma vatandaşları memnun etti

Belediye’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ‘Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak Yeraltı çöp konteynırlarının rutin olarak temizlik tamirat ve dezenfekte çalışmalarını yapıyoruz’ denildi. Vatandaşlarda yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini belirterek, ekiplere teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —