Tarih: 20.02.2023 10:05

Gölcük Giresunlular Derneği’nden DEPREMZEDELERE DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Giresunlular Derneği Başkanı Şinasi Dede Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 Şiddetindeki deprem sonrası dernekleri olarak “Türkiye Tek Yürek” ortak yayınına telefonla bağlanarak dernekleri adına bağış yapmasının ardından dernekleri olarak topladıkları gıda, giyim ve temizlik malzemelerini Kahramanmaraş’ın köylerine götürdüler.

Kahramanmaraş’ın köylerine yardım eli

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin ardından ilimiz ve ilçemizden deprem bölgesine gönderilen yardımlar devam ediyor. İlçemizin en aktif derneklerinden olan Gölcük Giresunlular Derneği de deprem bölgesine destek olmak amacıyla başlattıkları yardım kampanyası ile toplanan gıda, giyim ve temizlik malzemelerini, dernek Başkanı Şinasi Dede ve üyeler tek tek yardım kolilerini hazırladılar. Hazırlanan yardım kolilerini Kahramanmaraş’ın köylerine götüreceklerini ifade eden Başkan Dede ayrıca televizyon kanallarından ortak yayınlayan “Türkiye Tek Yürek” programına bağlanarak dernekleri olarak bağışta bulundu.

Dernekleri adına 20 Bin Lira Bağışladılar

Gölcük Giresunlular Derneği Başkanı Şinasi Dede konu hakkında yaptığı açıklamada, “ 06 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan Deprem felaketi yüreklerimizi yakmış, bu büyük afet hepimizi derinden yaralamış bizleri çok üzmüştür. 17 Ağustos 1999 depremini bizzat yaşayan Gölcük’teki Giresunlular olarak depremzede kardeşlerimizin acılarını ve sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Mağduriyet yaşayan bu kardeşlerimizin yaralarının sarılması ile ilgili Gölcük Giresunlular Derneği olarak hemşehrilerimizden topladığımız 20.000 ₺ parayı bu gece televizyonda yapılan “Türkiye Tek Yürek” ortak yayına telefonla bağlanıp, Derneğimiz adına bağışta bulunduk. Yardım eden herkesten Allah razı olsun. Depremde ölen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —