Tarih: 11.11.2018 12:31

Gölcük Haber Gazetesi Anıtkabir’de 10 KASIM’DA ANITKABİR’E İNSAN SELİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Haber Gazetesi Anıtkabir’de

10 KASIM’DA ANITKABİR’E İNSAN SELİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünün 80.yılında Yüzbinler 10 Kasım’da Ata’sına koştu. Anıtkabir’e sığmadılar. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nebiye Azak’ta bu önemli günde Anıtkabir’de bulunurken, Atatürk’e özlem ruhunu yerinde yaşadı.

Gazetemizde Anıtkabir’i ziyaret etti

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 Kasım 1938’de ebediyete intikalinin 80. yılı dolayısıyla çeşitli şehirlerden gelen vatandaşlar, Anıtkabir’e koştular ve adeta insan seli yaşandı. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nebiye Azak, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Seyhan Sirmen, Başarılı fotoğrafçı Berna İkiz, Fotoğrafçı Zerrin Tavşan, Nilgün Yüksel, Emine Pamuk, Gazetemiz köşe yazarı ve Ressam Banu Devrim de Anıtkabir’i ziyaret etti.

Türkiye’nin dört bir yanından gelenler Ata’nın huzurunda bir araya geldi

Anıtkabir, devlet erkanının katıldığı törenin ardından ziyarete açıldı. Anıtkabir’e çocuklarıyla gelen vatandaşlar, Atatürk’ün mozolesine çiçek bıraktı, Anıtkabir Müzesi’ni de gezdi. Anıtkabir Komutanlığında görevli askerlerin nöbet değişimi ise büyük ilgi gördü. Görevli askerlerin nöbet değişimi vatandaşlarca alkışlanırken, bazı vatandaşlar Anıtkabir’de nöbet tutan askerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Türkiye’nin dört bir yanından gelenler Ata’nın huzurunda bir araya geldi. 10 Kasım’da her sene olduğu gibi bu sene de Anıtkabir’de gencinden yaşlısına kadar adeta insan seli yaşandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —