Tarih: 23.05.2019 14:26

Gölcük Haber yazdı belediye harekete geçti ESKİ SANAYİ TEMİZLENİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Haber yazdı belediye harekete geçti

ESKİ SANAYİ TEMİZLENİYOR

Gölcük Eski Sanayi Sitesi yıkılıp birçok iş yerinin Yeni Sanayi Sitesine taşınmasından sonra kalan görüntüler çevre sakinlerini rahatsız ediyordu. Geçtiğimiz gün gazetemizde yer verdiğimiz bu sorun tamamen ortadan kaldırılıyor. Eski Sanayi Çarşısında yürütülen alan temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “6 tırla 1 haftada çalışmalar tamamlanacak” dedi.

Çevre sakinlerinin isteği yerine getiriliyor

Kavaklı Mahallesi’nde uzun yıllar ilçe halkına hizmet veren Gölcük Sanayi Çarşısı, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeni Sanayi Sitesine taşınmış ve eski sanayi çarşısının yıkımına başlanmıştı. Yıkım sonrasında ortaya çıkan görüntüler çevre sakinlerini rahatsız ediyor, vatandaşlar alanın temizlenmesini istiyordu. Gazetemiz gelen tepkiler sonrası konuyu ele almış, vatandaşların sesini yetkililere duyurmuştu. Eski Sanayi Sitesi alan temizleme çalışması gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda dava konusu olmayan binaların da yıkımının yapılacağı müjdesi verildi. Dün gazetemizi arayan vatandaşlar yeni gelişme sonrasında hem gazetemize hem de yetkililere duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti.

Başkan Sezer çalışmaları yerinde inceledi

Eski Sanayi Çarşısı alanına Başkan Yardımcısı Mehmet Uzun ile birlikte giden ve yürütülen çalışmalar hakkında yıkımı gerçekleştiren firma yetkilileri tarafından bilgi alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Yeni Sanayi Sitemizin hizmete açılması sonrasında boşaltılan Eski Sanayi Sitesi bölgesinde devam eden alan temizleme, yıkım ve moloz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Bölge 6 tırla, 1 hafta içerisinde temizlenecek. Bu kapsamda; dava konusu olmayan ve boşaltılan binalar da yıkılacak ve enkazları taşınacak alan böylelikle tamamen temizlenmiş olacak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —