Tarih: 06.12.2020 11:16

Gölcük hafta sonu sokağa çıkma yasağına uydu SORUMSUZLAR MUTLU MUSUNUZ?

Facebook Twitter Linked-in

Ülkemizde ve ilçemizde artan Covid-19 vaka ve ölüm sayılarının ardından geçtiğimiz günlerde hafta sonları tam sokağa çıkma yasağı, hafta içi ise akşam 21.00’den Sabah 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması kararı çıktı. Gölcüklüler hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağına uyum sağlarken, Gölcük sokakları bomboş kaldı.

Gölcük sokakları bomboş kaldı

Covid-19 tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasakları ülkemizde uygulanmaya başladı. Geçtiğimiz Cuma akşamı saat 21.00’de başlayan sokağa çıkma yasağı bu sabah saat 05.00’e kadar sürdü. Gölcük sokakları bomboş kalırken, vatandaşlar sokağa çıkma yasağına uydu.

Emniyet ekipleri gece gündüz görevini başarıyla yaptı

Hafta sonu sabah saatlerinde işe gidenler ve görevliler haricinde sokaklarda hiç kimse bulunmadı. Yasağın çiğnenmemesi için emniyet ekipleri gece gündüz görevini başarıyla yaptı.

Görevli ekipler vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladı

Evlerinden çıkamayanların ihtiyaçları görevli ekipler tarafından karşılanırken, vatandaşlar evlerine yakın marketlerden alışveriş yapabildi.

Sorumsuzlar yüzünden yeniden evlerimize hapsolduk

Uzun zamandır birçok kere gazetemizde de dile getirdiğimiz uyarılar ne yazık ki başımıza geldi. Kuralları hiçe sayan, vaka ve ölüm sayılarının artmasında payları büyük olan sorumsuzlar yüzünden yeniden evlerimize kapandık.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —