Tarih: 23.07.2019 15:20

Gölcük Halk platformu için Ahmet Coşkun’la konuştuk HERŞEY GÖLCÜK İÇİN

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Halk platformu için Ahmet Coşkun’la konuştuk

HERŞEY GÖLCÜK İÇİN

Gölcük’ün sevilen iş insanlarından  Ahmet Coşkun ile bir süredir gazetemizde yer alan Gölcük Halk Platformu hakkında röportaj yaptık. Gölcük Haber Gazetesi olarak  biz sorduk, Ahmet Coşkun cevap verdi.

Gölcük Halk Platformu nedir?

Gölcük halk platformu, Gölcük’e değer ve emek veren, Gölcük’ü düşünen insanların bir arada toplanması için oluşturulan  bir platformdur. 

Böyle bir oluşuma neden ihtiyaç duyuldu?

Gölcük’ün değerlerini öne çıkarmak  ve Gölcük’ün sorunlarını tespit ederek konular üzerinde istişarelerde bulunup bunları yazılı ve görsel basında kamuoyuna aktararak bir farkındalık oluşturmak. Sorunların çözümünde de yetkili kurum ve kuruluşlara katkıda bulunmak  amacıyla kuruldu.

Bu platformda kimler var ve kimler katılabilir?

Gölcük’e hizmet etmek ve değer katmak isteyen herkese açık bir platformdur.

Gazetemizde çıkan görsel mesajınızla ne amaçladınız?

Gölcük’ün yaşadığı asrın felaketinden sonra geçen 20 yıllık sürecin bir analizini yaparak bir sonraki depremde neler yaşayabileceğimizin farkındalığının oluşmasını istedik. Bu farkındalık sadece deprem olarak gözükse de aslında Gölcük’ün geçmiş 20 yılda ki sosyo ekonomik durumunun da gözler önüne sermek maksatlıdır.

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Körfezin incisi olarak adlandırılan, birçok insanın yaşamak istediği ilçemizde yaşadığımız felaket sonrası kısıtlı imkanlar ile birçok projeler hayata geçirilmiş olsa da; sosyal, ekonomik,  kentsel hayat gibi eksikliğini hissettiğimiz konu başlıklarında, Gölcük’ü kendine dert edinmiş insanlarla bir araya gelerek detaylı çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.  Yaptığımız bu çalışmaları da kamuoyuna sosyal medya ve  siz değerli basın mensupları aracılığıyla  duyurmaya devam edeceğiz.  Bizlere her konuda desteklerini esirgemeyen Gölcük Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi değerli büyüğüm Nurettin Şenemre’ye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —