Tarih: 20.05.2020 09:26

Gölcük halkı dün akşam saatler 19:19’u gösterdiğinde İstiklal Marşımızı okudu BU AŞK ASLA TÜKENMEZ

Facebook Twitter Linked-in

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gölcük’te coşkuyla kutlandı. Dün akşam saatler 19.19’u gösterdiğinde birçok vatandaş ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun hediye ettiği milli bayramımıza olan sevgilerini okudukları İstiklal Marşıyla gösterdiler.

Atamıza olan sevgilerini haykırdılar

Tüm dünyayı ve ülkemizi içine alan coronavirüs nedeniyle bu sene 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız evlerde kutlandı. Dün akşam saatler 19.19’u gösterdiğinde vatandaşlar evlerinin balkonundan hep birlikte İstiklal Marşımızı okudular. İstiklal Marşımızı okuyan vatandaşlar akabinde yoğun alkış gösterilerinde bulunarak, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına olan sevgi ve minnetini gösterdi.

İkizoğlu ve Kıran, ‘Milli Bayramımızı büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık’

Binnur İkizoğlu ve İlay Şavkın Kıran, gazetemize yaptığı açıklamada, ‘Her ne kadar kısıtlamalar olsa da milli bayramlarımızı kutlamada kısıtlama tanımıyoruz. Bizler Atatürkçü, Cumhuriyetçi Türk vatandaşı olarak balkonlarımızdan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Bayramımızı, milli marşımızı, Gençliğe Hitabeyi okuyarak, kutlamayı da biliriz. Milli Bayramımızı büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık. Ne Mutlu Türküm Diyene’ dediler.

Öztok ailesi, ‘Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgimiz ve minnetimiz sonsuzdur’

Milli Bayramımızı evlerinden kutlayan vatandaşlardan Ahmet ve Şaziye Öztok,gazetemize yaptıkları kısa açıklamada, ‘Allah ülkemizi ve birliğimizi bozmasın. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgimiz ve minnetimiz sonsuzdur. Allah bu mübarek günlerde birliğimizi ve sevgimizi arttırsın’ diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.  Vatandaşların evlerinin balkonunda oluşturdukları görüntü görülmeye değerdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —