Tarih: 11.12.2023 14:52

Gölcük halkı KOBİS bisikletlerini kullanmayı seviyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük halkı KOBİS bisikletlerini kullanmayı seviyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan “KOBİS”, bisiklet severler tarafından yoğun bir şekilde kullanılmaya devam ediliyor. İlçemizde de birçok istasyonu olan KOBİS bisikletleri Gölcük halkı tarafından yoğun ilgi görüyor.

Vatandaşlar sağlık kazanıyor

İlçemizde de birçok istasyonu bulunan KOBİS Bisikletleri yaz kış demeden ilçemizde yoğun ilgi görüyor. Kış aylarını yaşadığımız şu günlerde özellikle güzel havalarda çoğu istasyonda bisiklet kalmıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmet veren Kocaeli Akıllı Bisiklet Sistemi “KOBİS’’, kent içi erişimi kolaylaştırmak, toplu taşıma sistemlerini besleyici nitelikte ara imkânlar oluşturmak, çevresel ve sürdürülebilir bir ulaşım aracının kullanılmasını özendirmek amacıyla kuruldu. 8 yıldır bisiklet severlerin hizmetinde olan KOBİS Bisikletleri ayrıca en sağlıklı alternatif ulaşım aracı olarak ta vatandaşların sağlığına iyi geliyor.

Keyifli zaman geçiriyorlar

İlçemizin en işlek mekanı olan  Anıtpark’ta bulunan KOBİS Bisikletlerine Gölcük halkından yoğun bir ilgi var. Gün içerisinde bisikletlerin çoğu yerinde olmaması ilginin oldukça fazla olduğunu gösteriyor. Anıtpark dışında ilçemizin birçok noktasında da bulunan KOBİS Bisikletleri yine aynı şekilde vatandaşların yoğun ilgisi var. Gün içerisinde bisikletler ile gezen vatandaşlar ve gençler, keyifli zaman geçiriyor. Bisiklet kullanmanın sağlığa büyük fayda sağlaması vatandaşları da bisiklete yönlendiriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —