Tarih: 24.12.2018 13:57

GÖLCÜK HUZUREVİ’NE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinden

GÖLCÜK HUZUREVİ’NE ZİYARET

Değirmendere Müfit Saner İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Elif Özçelik ve Büşra Çiçekay ile veliler birlikte geçtiğimiz günlerde Değerler Eğitimi kapsamında “Ziyaret ve Hediyeleşme” konusunda Gölcük Huzurevi’ni ziyaret ettiler.

Öğrenciler elişi olarak yaptıkları çiçekleri huzurevi sakinlerine takdim ettiler

Öğrencilerin memnun kaldığı ve beraber olmanın mutluluğunu yaşadıkları ziyarette Değirmendere Müfit Saner İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, Öğretmenleri Elif Özçelik ve Büşra Çiçekay ile veliler, beraberinde Gölcük Huzurevi’ni ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette Değirmendere Müfit Saner İlkokulu Anasınıfı öğrencileri elişi olarak yaptıkları çiçekleri huzurevi sakinlerine takdim ettiler.

Özçelik, “Bizleri gülen yüzler ile karşıladılar”

Gerçekleşen ziyarette konuşan Değirmendere Müfit Saner İlkokulu Anasınıfı Öğretmenlerinden Elif Özçelik, “Gölcük Huzurevi’ne öğrencilerimiz ve velileri ile birlikte ziyarette bulunduk. Öğrencilerin elişi olarak yaptıkları çiçekleri huzurevi sakinlerine takdim ettiler. Öğrencilerimizin sevgilerini dile getirmek amacıyla bize duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Not şekilde bizlere söylediler, biz de kaleme aldık. Güzel bir ziyaret oldu. Çocuklar huzurevi sakinlerinin ellerini öptü. Bizleri gülen yüzler ile karşıladılar. İyi ki ziyarete gitmişiz diyorum. Çocuklara da farklı ve güzel bir anı oldu” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —