Tarih: 01.04.2024 14:19

Gölcük Huzurevini Destekleme ve Yaşatma Derneği HUZUREVİ SAKİNLERİNİ İFTAR YEMEĞİNDE AĞIRLADI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Huzurevini Destekleme ve Yaşatma Derneği

HUZUREVİ SAKİNLERİNİ İFTAR YEMEĞİNDE AĞIRLADI

Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi, içinde bulunduğumuz Ramazan münasebetiyle Huzurevi Sakinlerini iftar yemeğinde ağırladılar. Değirmendere’de bulunan Baraka Cafe’de düzenlenen iftar yemeği ile Huzurevi Sakinlerinin yüzünü güldürdüler.

Değirmendere Baraka Cafe’de bir araya geldiler

Gerçekleştirdikleri etkinlik ve çalışmalarıyla huzurevi sakinlerini yanında olduklarını hissettiren Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği, çalışmalarına bir yenisini daha eklediler. İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı münasebetiyle Huzurevi Sakinlerini iftar yemeğinde ağırlayan Dernek Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi, Değirmendere Baraka Cafe’de Huzurevi sakinlerini iftar yemeğinde ağırladılar.

Türkmen, “Huzurevi sakinlerimizin mutlulukları her şeyden önemli”

Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen düzenledikleri iftar yemeği konusunda yaptığı açıklamada, “Derneğimiz olarak her zaman olduğu gibi Huzurevi Sakinlerimizi ile bir araya geleme devam ediyoruz. Bugünde Huzurevi sakinlerimiz ile Değirmendere Baraka Cafe’de iftar yemeğinde bir araya geldik. Her zaman huzurevi sakinlerimizi mutlu etmek ve yanlarında olmaya çalışıyoruz. Huzurevi sakinlerimizin mutlulukları her şeyden önemli. Büyüklerimizin yanında olup, onları mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizlere bu konuda destek veren bütün dernek üyelerime ve hayırsever dostlarımıza da teşekkür ediyorum. Bir teşekkürde Değirmendere’nin en seçkin Kafelerinden biri olan Baraka Cafe sahibi İzzet Bey ve personeline Huzurevi  Sakinlerimize gösterdikleri sevgi ve ilgileri için çok teşekkür ediyoruz. Huzurevi Sakinlerimiz bu güzel geceden çok mutlu ayrıldılar. Ellerine emeklerine sağlık her şey çok güzeldi” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —