Tarih: 27.05.2019 12:58

Gölcük İdmanyurduspor, Uçurtma Şenliği gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük İdmanyurduspor, Uçurtma Şenliği gerçekleştirdi

Gölcük İdmanyurduspor Kulübü, Pazar günü Uçurtma Şenliği’nde bir araya geldi. Uçurtma Şenliği, Metin Uzuner Spor Kompleksi yanında bulunan piknik alanında yaptı.

Uçurtma Şenliği renkli anlara da sahne oldu

Geçen yıl 23 Nisan’da düzenledikleri Uçurtma Şenliği ile farkındalık yaratan Gölcük İdmanyurduspor Kulübü bu yıl 2.sini düzenledikleri Uçurtma Şenliği’ni 26 Mayıs Pazar günü Metin Uzuner Spor Kompleksi yanında bulunan piknik alanında yaptı. Uçurtma Şenliği renkli anlara da sahne oldu.

Şentürk, “Hep beraber gökyüzünü keşfettik”

Gölcük İdmanyurduspor Basın Sözcüsü Rabia Şentürk konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “İkincisini yaptığımız Uçurtma Şenliği’ni 26 Mayıs Pazar günü Gölcük Metin Uzuner Spor Kompleksi yanında bulunan piknik alanında yaparak daha geniş alana yayıldık. Gölcük İdmanyurduspor Kulübü’nün değerli yöneticilerinden Gökhan Ararbay da çok destek verdi. Gölcük İdmanyurduspor Kulübü olarak organize ettiğimiz uçurtma şenliğine tüm kulüp sporcularının yanı sıra dernek ve aileleri de gelerek güzel bir gün geçirdiler. Bundan sonra her pazar bir etkinlik parolası ile farkındalıklara parmak basacağız. Gölcük İdmanyurdu Kulübü olarak her hafta bir etkinlik düşüncesi ile yaptığımız ikincisini düzenlediğimiz uçurtma şenliğine yediden yetmişe, kundaktan bebeğe, çocuktan gençlere herkesi bir araya getirmenin mutluğunu yaşadık. Hep beraber gökyüzünü keşfettik. Sporcu çocuklarımız ve aileleri ile ve yaşlılar yurdumuzun misafirleri kaynaştılar ve birçok çocuklarımızla beraber özgürlüğü simgeleyen uçurtmalarımızı gökyüzüne gönderdik. Gelen herkese çok teşekkürler. Gölcük İdmanyurdu gün geçtikçe büyük bir aile olma yönünde adım adım ilerlemekte. Şenliğimize katkıda bulunan Ali Çorbacı ve Soner Demirel, İlçe Gençlik Müdürü İsmet Ormancıoğlu’na sonsuz teşekkürler. Bütün yöneticilerimize ve Yaşar Hocamıza çok teşekkürler. Huzurevi Müdiresi Sema Taşdemir Yıldız hanıma, Psikolog Ebru Sancaklı hanıma teşekkür ederiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —