Tarih: 05.06.2023 12:24

Gölcük İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri “BİZ KİMİZ” TİYATRO OYUNU İLE BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri

 “BİZ KİMİZ” TİYATRO OYUNU İLE BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Gölcük İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri “Biz Kimiz” tiyatro oyunu ile sahne aldı. Öğrencilerin performansı seyircilerden büyük beğeni topladı.

Önceki yıllarda “Çanakkale’nin Son Kahramanları”  ve “hipnoTVze” tiyatro oyunlarıyla takdir gören çalışmalara imza atan Gölcük İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri bu yıl da “Biz Kimiz” tiyatrosuyla sahne aldı.

Oyun yaklaşık 300 kişi tarafından izlendi

Günümüz insanın bilinçsiz batı hayranlığının konu edinildiği oyun yaklaşık 300 kişi tarafından izlendi. Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif ÇELEBİ ÖNCÜ, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar MERT, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Vedat Sever ve Abdulhalik KÖSE de tiyatroyu izleyenler arasındaydı.

Tüm ekibi tebrik ettiler

İzleyenlerin büyük beğenisini kazanan oyun seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyun sonrasında Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif ÇELEBİ ÖNCÜ ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar MERT organizasyondan  duydukları memnuniyeti belirterek tüm ekibi kutladıklarını ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —