Tarih: 05.12.2022 14:01

Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü deplasmanda güçlü rakibini 4-0’la geçti ‘GERÇEK LİDER BİZİZ’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü deplasmanda güçlü rakibini 4-0’la geçti

‘GERÇEK LİDER BİZİZ’

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu (TİESF) 2022-2023 Süper Lig Futbol  Sezonu Süper Liginde ilçemizi başarıyla temsil eden Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü, ligin 5. haftasında İstanbul İşitme Engelliler Spor Kulübü’ne konuk oldu.Temsilcimiz  rakibine adeta gol olarak yağdı ve sahadan 4-0 galip ayrıldı

Temsilcimizden mükemmel bir galibiyet daha

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Süper Ligi 5.haftasında Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü, İstanbul İşitme Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Teknik Direktörler Şaban Özgür ve  Mehmet Tekin önderliğinde sahaya çıkan temsilcimiz 4-0’lık galibiyetle 3 puanı daha hanesine yazdırdı. Temsilcimiz 90 dakika boyunca rakibine büyük üstünlük kurarken, temsilcimizin gollerini Mete Kılıç (3) ve Ahmet Ergin kaydetti.

‘Ve Gerçek Lider’

Ligin 5. haftasında deplasmandan 3 puan ile dönen Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulüp Yönetimi maç sonrası yaptığı açıklamada, ‘Ve gerçek lider; Gölcük İşitme Engelliler takımımız ligin en güçlü ekibi olan İstanbul İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü  deplasmanda (0-4) yenerek grubunda gerçek liderliğini ispatladı. Takımımız ve taraftarlar için otobüs veren, galibiyetimizi görüntülü telefon konuşması ile tebrik eden Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e kafilemize yemek yardımı yapan işadamı Serkan Yüksel’e ve sporcularımıza galibiyet primi olarak altın veren Hanedan kuyumculuk İbrahim Tuzcu ve Yılmaz Olhan’a çok teşekkür ediyoruz. Bu en zorlu ve en güzel galibiyetimizin 3 puanını hediye ediyoruz. Gölcük şampiyonluk için söz veriyor ve tüm sporcu, teknik ekibimize ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz” denildi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —