Tarih: 25.04.2019 12:21

Gölcük İşitme Engelliler’den Başkan Büyükakın’a hayırlı olsun ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük İşitme Engelliler’den Başkan Büyükakın’a hayırlı olsun ziyareti

Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Büyükakın’a yeni görevinde başarılar dileklerinde bulundular

Geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Geçtiğimiz gün Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Büyükakın’a yeni görevinde başarılar dileklerinde bulundular.

İşitme engelliler Başkan Büyükakın’a teşekkür ettiler

Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdiler: “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Dernek Yönetim Kurulumuz olarak yeni seçilen gönül belediyeciliğinin mimarı olacağına inandığımız ve tüm işitme engelliler olarak oylarımızla destek verdiğimiz Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’a yeni görevinin hayırlı, uğurlu olmasını ve ilimize hayırlı hizmetler yapmayı Yüce Allah’tan dileyerek karşılıklı sohbet ettik. Faaliyetlerimizi anlattık. Biz işitme engellilerin davasına olumlu yaklaşan Sayın Başkanımıza bizlere gösterdiği nezaket ve sıcak ilgisi için çok teşekkür ediyoruz” dediler. Başkan Büyükakın da ziyaretleri için Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —