Tarih: 29.11.2022 14:05

Gölcük İYİ Parti 3 Aralık’ta Kongreye gidiyor AYNACI’YA GÜVEN TAM

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük İYİ Parti 3 Aralık’ta Kongreye gidiyor

AYNACI’YA GÜVEN TAM

İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 3 Aralık Cumartesi günü 3. Olağan İlçe Kongrelerini gerçekleştirecek. Kongreye tek başkan adayı olarak katılım sağlayacak olan mevcut başkan İsmail Aynacı, kongrelerine tüm partilileri ve dostlarını davet etti.

‘Kongremizi sorunsuz gerçekleştirip, seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz’

İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nda 3. Olağan Kongre heyecanı yaşanıyor. 3 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirecekleri kongrelerine hazırlanan İYİ Parti İlçe Teşkilatı bir yandan da kongre davetiyelerini dağıtıyor. Dün Gazetemizi ziyaret eden İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Kongrelerini sorunsuz gerçekleştirip, seçim çalışmalarını tam gaz sürdürerek, iktidara ulaşacaklarını belirtti.

‘İYİ Parti ve Millet İttifakı iktidara yürüyor, bu gerçeği kimse değiştiremeyecek’

Başkanlığı döneminde partilerine birçok yeni üye kazandıran İsmail Aynacı, 3. Olağan Kongrelerine tek başına aday olarak katılacak. Gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Aynacı, ‘Görevim süresince Yönetimim ile birlikte partimiz için güzel çalışmalara imza attık. 3 Aralık Cumartesi günü Belediye Kongre Sarayı’nda kongremizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bizim hedefimiz belli. İYİ Parti ve Millet İttifakı iktidara yürüyor. Bu gerçeği ne derlerse desinler değiştiremeyecekler. Başkanlık görevim boyunca partimize birçok yeni üye kazandırdık. Partimize teveccühler çok yoğun. Bu da bizi hem çok mutlu ediyor hem de motivasyonumuzu arttırıyor. Allah’ın izni ile Kongremizi demokrasi şöleni eşliğinde gerçekleştirip, seçim çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu münasebetle Kongremize tüm Partililerimizi, dostlarımızı ve sevenlerimizi davet ediyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —