Tarih: 06.04.2023 11:56

Gölcük İYİ Parti dur durak bilmiyor “MÜCADELEMİZ DAHA ADİL YARINLAR İÇİN”

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli İYİ Parti İl SKM Başkanlığı’nın düzenlediği, İYİ Parti Milletvekili aday adaylarının bugünkü saha faaliyet programı, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle, Gölcük İlçemizde bulunan avukatlarımıza ziyaret olarak gerçekleştirildi.

14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde 28.Dönem Milletvekili Aday adaylarından Av. Mehmet Kamil Şirin, Av. Güzin Aşkın Alparslan Atalı, Av. Mustafa Kaan Kobakoğlu, Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, İlçe SKM Başkanı Soner Yusufoğlu ve ilçe teşkilatının da katıldığı programın ana teması, savunmanın sözcüleri Avukatlardı.

‘Mücadelemiz daha adil yarınlar için’

Hak, hukuk ve adaletin yılmaz savunucuları avukatlara herkesten fazla sorumluluk sahibi olmaları gereken bir dönemde olduğunu hatırlatan İlçe Başkanı İsmail Aynacı, “İYİ Parti Kadroları olarak, Milletvekili Aday adaylarımızla İlçemizdeki avukat arkadaşlarımızın gününü kutladık. Partimizi sandıktan birinci parti çıkarmak ve 13.Cumhurbaşkanını, Millet İttifakının adayını seçtirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Mücadelemiz daha adil yarınlar için “şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —