Tarih: 13.12.2021 10:25

Gölcük İYİ Parti’den Atatürkçü Düşünce Derneği’ne ziyaret ADD’YE ÜYE OLDULAR

Facebook Twitter Linked-in

İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı ve yönetimi ADD Gölcük İlçe yönetimini ziyaret ederek hem fikir alışverişinde bulundular, hem de derneğe üye oldular.

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetim kurulu üyeleri Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şube’yi ziyaret etti. İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Kadın Kolları Başkanı Ece Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Küçük, yönetim kurulu üyeleri Orhan Efe, Tahsin Bayrak, İsmail Veziroğlu, Asena Kahraman ve Yasemin Öztürk ADD Gölcük Şube’nin Değirmendere’deki binasına geldi. ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş, 2. Başkan Ayşe Çelik, Yazman Halil Küçükparlak, Sayman İrfan Sütcüler, Denetleme Kurulu Başkanı Ayla Şen, Yönetim Kurulu üyeleri Gülay Demir ve Necla Fındık tarafından karşılandı.

Gölcük için fikir alışverişinde bulundular

Samimi bir hava içinde Gölcük İlçe’nin durumu ve ülkenin genel durumu hakkında samimi bir sohbet yapıldı. Bundan sonra daha sık bir araya gelmek ve fikir alışverişi yapmak konusunda mutabakata varıldı ve İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı ve yöneticileri Atatürkçü Düşünce Derneği’ne üye oldular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —