Tarih: 03.06.2021 13:24

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’tan KURUMLARA SERİ ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’tan

KURUMLARA SERİ  ZİYARET

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut gerçekleştirdiği seri ziyaretler ile  Gölcük Vergi Dairesini, Gölcük SSK ve Türk Kızılay Gölcük Şubesini ziyaret etti. Kaymakam Karabulut, gittiği kurumlardan interaktif işlemler ve kurumlara ait çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaları hakkında bilgi aldı

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Vergi Dairesine yaptığı ziyaretinde Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Aksakal’dan mükellef hizmetleri, beyannameler, vergiler, interaktif işlemler ve kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.  Kaymakam Karabulut  çalışmaları sebebiyle kendilerine teşekkür etti.

Kızılay yetkililerine teşekkür etti

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Türk Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış ve yönetimini ziyaret etti. Pandemi sürecinde yapılan çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunduktan sonra Karabulut bu çalışmalardan dolayı Kızılay Şube Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Kurum, çalışanlar ve işleyiş hakkında bilgi aldı

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut son olarak  Gölcük SGK Müdürlüğünü ziyaret etti
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ziyaretinde Gölcük SGK Müdürü Sadettin Bulut’dan kurum, çalışanlar ve işleyiş hakkında bilgi aldı. Karabulut; “Müdürümüz olmak üzere tüm personelimiz de en iyi şekilde vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyorlar. Emekleri için de arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —