Tarih: 03.09.2020 13:36

Gölcük Kaymakamı Karabulut ve İlçe Bürokratları vatandaşla buluştu ‘‘İLLE DE KURAL DEDİ’’

Facebook Twitter Linked-in

Coranavirüs salgını ile mücadelede temel tedbir kuralları olan, Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına dikkat çekmek, vatandaşlar nezdinde farkındalık yaratmak amacıyla bugün saat 14 30’da Anıtpark’ta bir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından önemli bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe büyük destek veren Kaymakam Karabulut, Anıtpark’taki programın ardından ilçe merkezinde vatandaşlarla buluşarak, coronavirüs kurallarına uyma konusunda vatandaşları uyardı.

Kaymakam Karabulut programa büyük destek verdi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programa Kaymakam Cengiz Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve idari personel katılım sağladı.

‘Kurallara uyalım, okulları açalım’

Dün saat 14.30’da başlayan programda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri hazırladıkları pankartlarla Gölcük halkını uyardı. Pankartlarda, ‘O bir sayı değil, 47 candır. O canlardan her biri birlerinin en değerlisi (annesi, babası, eşi, çocuğu kardeşi,..) Onların her biri kor gibi yanan binlerce yürektir. Hepimiz için Sağlığımız için Çocuklarımız için Lütfen Maske, Mesafe, Temizlik kurallarına uyalım. Kurallara uyalım Okulları açalım, Maskesiz çıkma kötü örnek olma gibi önemli yazılar yer aldı.

Kaymakam Karabulut vatandaşları kendi uyardı

Anıtpark’taki programdan sonra Kaymakam Karabulut, Müdür Mert, Şube Müdürleri ve eğitimciler vatandaşları ziyaret ederek, vatandaşlardan Covid-19 kurallarına uymalarını istedi. Sağlığımız ve geleceğimiz için kurallara uymanın önemine değinen Kaymakam Karabulut, ‘Kurallara uyalım ki bir an önce Covid-19 salgınından kurtulalım. Çocuklarımız okullarına kavuşsun. Eski hayal ettiğimiz güzel günlere ulaşalım. Güzel bir gelecek için Maske, temizlik ve mesafe kurallarına harfiyen riayet etmeli, bu kurallara uymayanları uyarmalıyız’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —