Tarih: 29.12.2023 13:15

Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, ‘2024 YILI GÖLCÜK İÇİN ÇOK GÜZEL GEÇSİN’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin,

‘2024 YILI GÖLCÜK İÇİN ÇOK GÜZEL GEÇSİN’

Kaymakam Müfit Gültekin yeni yıl mesajı yayınladı. Kaymakam Gültekin 2024 yılının Gölcük için çok güzel geçmesini dilediğini belirtti.

‘İlçemizi daha iyi noktalara taşımamız hedefimiz olmalıdır’

Kaymakam Gültekin, mesajında şu açıklamaları yaptı: ‘Yeni bir yıla girerken insanlar arasındaki barışın, dayanışmanın ve kardeşliğin yüceltilerek, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini umut ediyorum.
2024yılının ümit ettiğimiz gibi olması için hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşmektedir. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için dünün muhasebe ve mukayesesini en iyi şekilde yapmalı; başta kamu kurumları olmak üzere, toplumun tüm kesimleriyle birlikte el ele vererek İlçemizi daha iyi noktalara  taşımamız hedefimiz olmalıdır.

‘Üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz’

Kaymakam Gültekin, son olarak, ‘Ülkemiz, Milletimiz ve ilçemiz için daima sevgi, kardeşlik hoşgörü gibi değerlerinin yüceltilmesi gayesiyle,  mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşamak için üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. Yeni umutlarla karşıladığımız 2024 yılının Gölcüklü hemşerilerime, tüm mesai arkadaşlarıma sevgi, mutluluk, sağlık ve huzur dolu günler getirmesini diler, saygılar sunarım’ diyerek mesajını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —