Tarih: 09.11.2022 13:51

Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir/“ATATÜRK’Ü SAYGI, ŞÜKRAN, RAHMET VE MİNNETLE YÂD EDİYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir

“ATATÜRK’Ü SAYGI, ŞÜKRAN, RAHMET VE MİNNETLE YÂD EDİYORUZ”

Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, “Cumhuriyetimizin kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 84. yılında saygı, şükran, rahmet ve minnetle yâd ediyoruz” dedi.

“İnsanlığın tarih boyunca yetiştirdiği Dünyanın en önemli lideriydi”

Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir yaptığı açıklamada, “. Cumhuriyetimizin kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 84. Yılı münasebetiyle yaptığı açıklamada, “Milletçe, Türkiye Cumhuriyetini çağdaş dünyanın güçlü bir Devleti olarak O’nun işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığını yüreğimizde taşıyoruz. “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözü ile Cumhuriyetimizin sonsuza dek yaşatılması konusunda milletimize olan güven ve inancını ifade eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK‘ü; engin görüşü, dünya gerçeklerini kavrayışı, insani değerlere bakışı ve düşüncelerindeki evrensel boyut, O’nu hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği Dünyanın en önemli liderlerinden biri yapmıştır.

“Tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyorum”

Sözlerine devam eden Kaymakam Özdemir, Bugün, bizler de Aziz Atatürk’ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 84. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu kahramanlarımızı, silah arkadaşları ile vatanımız uğruna şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —