Tarih: 28.10.2022 14:13

Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir “CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir

“CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir Cumhuriyetin ilanının 99. Yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Özdemir, “Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99.yılını büyük bir coşkuyla kutlamanın haklı gururu ve mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

“Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99.yılını büyük bir coşkuyla kutlamanın haklı gururu ve mutluluğu içerisindeyiz”

Kaymakam Özdemir yaptığı açıklamada, “Gücünü ve kaynağını özgürlük tutkunu bir milletten alan ve Ulu Önder Atatürk’ün ‘En Büyük Eserimdir’ diyerek bizlere emanet ettiği  Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99.yılını büyük bir coşkuyla kutlamanın haklı gururu ve mutluluğu içerisindeyiz.  Özgür yaradılışlı Türk Milletinin işgale ve esarete karşı Büyük fedakârlıklarla, büyük sıkıntılarla, nice cefalar çekerek binlerce yıllık tarihi boyunca, gerçekleştirdiği en büyük atılım, en muhteşem zirvedir   “ Cumhuriyet”  . Bu mücadele; toplum olarak yakılmış yıkılmış istila edilmiş bir coğrafya üzerinde yeniden dirilişimizin, kararlılığın, azmin, birlik olmanın ifadesidir.     Türkiye, gelinen 99 yıllık süreçte evrensel değerlerle buluşmuş, insanımızın ufku genişlemiş, ekonomik, sosyal ve siyasal hayatımız dünyada takdirle karşılanan bir yeniden yapılanma ve dönüşüm sürecine girmiş ve dinamizm kazanmıştır” dedi.

 “Tüm hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum”

Sözlerine devam eden Kaymakam Özdemir, “Bölgesinde çok önemli ve stratejik bir güce sahip olan ülkemiz yarınlara daha büyük bir umutla bakmaktadır. Büyük Önder Atatürk’ün en büyük eseri olan Cumhuriyeti emanet ettiği sevgili gençler,  Cumhuriyetin anlam ve önemini anlamanız ve buna göre davranmanız milletimizin en büyük gücü olacaktır. Bu doğrultuda sizlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır. Daha çok çalışarak vatanımızı dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer almasında çok önemli bir rol ve misyon üstleneceksiniz.  Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen kahraman gazilerimizi ve bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —