Tarih: 31.10.2020 12:29

Kocaeli Valiliği’nden önemli duyuru

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada, İzmir’de meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrasında afetzedelere dağıtılmak üzere şu an için sadece gıda kolisi ve yeni battaniyeye ihtiyaç duyulduğunu, halihazırda başkaca bir yardım malzemesine veya ihtiyaç fazlası kullanılmış eşya ihtiyacı bulunmadığını açıladı.

Kocaeli Valiliği’nde İzmir’de meydana gelen deprem sonrası yapılan açıklamada, ”
İzmir’de deprem sonrası bölgeye yapılan yardım faaliyetleri AFAD koordinasyonunda yürütülmektedir. İhtiyaç sahibi afetzedelere dağıtılmak üzere şu an için sadece standart gıda kolisi ve yeni battaniye ihtiyacı vardır. Halihazırda başkaca bir yardım malzemesine veya ihtiyaç fazlası kullanılmış eşya ihtiyacı bulunmamaktadır. İhtiyaç oluşması halinde ayrıca bildirilecektir.
Söz konusu gıda kolisi ve yeni battaniye yardımlarını ulaştırmak isteyen kişi ve kuruluşlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvurabilirler.


Beslenme hizmetleri konusunda ise ana sorumlu kuruluş Türk Kızılay’ olup bu konudaki faaliyet halen devam etmektedir. Beslenme ile ilgili destek olmak isteyenlerin bu kurumla irtibata geçmeleri ve koordinasyon içinde olmaları gerekmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —