Tarih: 22.03.2024 13:20

Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram’a önemli görev

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram’a önemli görev

Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevini 2014 yılından bu yana yürüten Fatih Bayram, Türkiye Kent Konseyleri Birliği’nin yapılan son seçimi sonrasında Türkiye Kent Konseyleri Birliği Genel Sekreterliği görevine getirildi.

Bayram, Gölcük’teki görevinin yanında bir diğer görevi daha yapmış olacak

Türkiye Kent Konseyleri Birliği, geride kalan dönem içerisinde bayrak değişimi gerçekleştirmiş ve yeni Başkan Sedat Köse olarak seçilmişti. Burada yeni bir yönetimin oluşması ile birlikte, ilçemizde Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevini 2014 yılından bu yana yürüten Fatih Bayram da bir önemli görev daha aldı. Bayram, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevinin yanında Türkiye Kent Konseyleri Birliği’nin Genel Sekreterliği görevine getirildi. Bayram, Gölcük’teki görevinin yanında bir diğer görevi daha yapmış olacak.

“Genel Sekreterlik görevine getirilmemden dolayı onur duydum”

Türkiye Kent Konseyleri Birliği ve Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, konu hakkında verdiği bilgilerde “Geçtiğimiz süreçte Türkiye Kent Konseyleri Birliği’nin 15. Dönem devir teslim töreni gerçekleştirildi ve bu seçimde başkanlık görevine Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse devraldı. Kendisi de bu görev neticesinde kent konseylerinin daha etkin ve verimli bir şekilde çalışması için Türkiye Kent Konseyleri Birliği olarak tüm görev ve sorumlulukların yerine getirileceğini ifade etmişti. Ben de ilk yönetim kurul toplantısı sonucunda bu birliğin genel sekreterliği görevine getirildim. Devir teslimin ardından ilimizde Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a bir ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretimizde Türkiye Kent Konseyleri Birliği’nin çalışma prensibini ve neleri yapmak istediğimizi ifade ettik. Sayın Valimiz de bizleri makamında kabul etti ve çalışmalarımızı ilgi ile dinledi. Bizleri kabul etmesinden ötürü kendisine de teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ben de şahsen bana verilmiş olan bu görevden ötürü gerek Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Sedat Köse ve yönetimimize teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —