Tarih: 01.12.2023 13:40

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi toplantılarını gerçekleştirdi ‘5 ARALIK’TA TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi toplantılarını gerçekleştirdi

‘5 ARALIK’TA TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ’

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimi geçtiğimiz gün toplantı gerçekleştirerek, 5 Aralık’ta yapılacak olan Türk Kadınına verilen seçme ve seçilme hakkı programları hakkında istişarelerde bulundu.

Toplantıda bir araya geldiler

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi birlikteliğinde 5 Aralık’ta Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı verilişinin 89. yılı münasebetiyle düzenlenecek olan programla ilgili toplantılarını gerçekleştiren Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri toplantı gerçekleştirerek, yapacakları çalışmaları kararlaştırdı.

‘Tüm Halkımızı davet ediyoruz’

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, ‘Biliyorsunuz ki 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı verilişinin 89. Yılı. Bizde bu anlamlı gün münasebetiyle Gölcük Belediyesi ile birlikte program düzenleyeceğiz. Programımız 5 Aralık 2023 Salı günü saat 12.00’de Anıtpark’ta yapılacak. Bugün toplantımızda yapacağımız çalışmalarımızı konuşuyoruz. Bu anlamlı programımıza tüm Gölcük halkını davet ediyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —